Slider

Новини


TRAVEL ACADEMY ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СОФИЯ

Петък, 05 Април 2019

На 5 и 6 април 2019 г. в София Тех Парк ще се проведе шестата годишна конференция Travel Academy. За първа година домакин на форума е София. Събитието ще съчетава конференция по най-актуалните въпроси на туризма, B2B Expo зона и връчване на Bulgarian Travel Awards. Сред презентациите на лекторите ще бъдат теми като „Мястото на Вашия сайт в дигиталната потребителска пътека“, „Успешната презентация и как да я направим сами“, а сред дискутираните теми е „Наредба Н-18 – новото предизвикателство пред туристическия бранш“.

С Bulgarian Travel Awards ще бъдат наградени успешните организации и екипи, които са се старали да се отличат през годината и дават добър пример на бизнеса. Номинираните ще се състезават в 16 различни категории, сред които основни са Туристическа община на годината; Туристическа атракция на годината; Онлайн туристическа медия/туристически блог на годината, Туристическа агенция / туроператор на годината; Хотел на годината.

В B2B Expo зоната ще бъдат представяни продукти или услуги пред посетителите на годишната конференция на Travel Academy. Участниците са предимно професионалисти от туристическата индустрия, а опитът до момента показва, че по време на двудневното събитие са стартирали много ползотворни партньорства. Научете повече на: https://travel-academy.org/