Slider

Новини


ОП „Туризъм” с грамота за ефективно внедряване на модерен електронен маркетинг

Общинско предприятие „Туризъм” към Столична община получи грамота за ефективно внедряване на модерен електронен маркетинг по време на ХІV-ото издание на туристическото изложение „Планините на България“ - гостоприемство в четири сезона. Форумът се проведе от 18 до 21 октомври 2017 г. в гр. Смолян, а повод за отличието е обновеният туристически сайт на София www.visitsofia.bg. То бе връчено от организаторите на изложението „Организация за управление на район „Родопи“ и Регионална туристическа асоциация „Родопи“ на директора на ОП „Туризъм“ г-н Иво Маринов.

Столична община чрез ОП „Туризъм“ традиционно е представена на този форум със самостоятелен рекламен щанд, а тази година по повод предстоящото председателство на България на Съвета на ЕС щандът на столицата бе брандиран и с логото на председателството.

През трите дни на изложението София представи своя потенциал като дестинация за планински, еко и поклоннически туризъм. Професионалисти и крайни потребители се запознаха с възможностите за планински туризъм в района на София, получиха карти и рекламни материали. София представи и ценното съчетание на красива природа и богато културно-историческо наследство, запознавайки посетителите с възможностите за осъществяване на поклоннически пътувания до манастирите от Софийското светогорие. В тазгодишното издание на форума се наблюдаваше и силно присъствие от чужбина на представители от Унгария, Естония, Гърция, Германия и Турция. Те също посетиха щанда на българската столица и получиха най-актуална информация за туризъм и рекламни материали за София.